Условия гладкости плотности распределения решения многомерного линейного стохастического дифференциального уравнения с шумом Леви - Боднарчук, С.В.; Кулик, А.М. (Український математичний журнал, 2011)
Отримано достатню умову гладкостi щiльностi розподiлу багатовимiрного процесу Орнштейна – Уленбека з шумом Левi, тобто розв’язку лiнiйного стохастичного диференцiального рiвняння з шумом Левi.