Наилучшее m-членное приближение классов Br∞,θ функций многих переменных полиномами по системе Хаара - Стасюк, С.А. (Український математичний журнал, 2011)
Одержано точну за порядком оцiнку величини найкращого m-членного наближення класiв Br∞,θ перiодичних функцiй багатьох змiнних полiномами по системi Хаара в метрицi простору Lq, 1 < q < ∞.