Дефектные значения решений дифференциальных уравнений c точкой ветвления - Мохонько, А.А.; Мохонько, А.З. (Український математичний журнал, 2014)
Вивчається розподіл значень розв'язків алгебраїчного диференціального рівняння P(z,f,f',...,f(s))=0, коефіцієнти i розв'язки якого мають точку розгалуження в нескінченності (наприклад, логарифмічну особливу точку). Показано, що якщо a∈C (a — дефектне значення розв'язку f цього рівняння) i f зростає швидше за коефіцієнти, то справджується тотожність P(z,a,0,...,0)≡0,z∈{z:r0≤|z|<∞}. Якщо P(z,а,0,...,0) не перетворюється тотожно в нуль за сукупністю змінних z і a, то лише скінченне число значень а може бути дефектним значенням для розв'язків f∈Mb скінченного порядку.