Асимптотическая устойчивость неявных дифференциальных систем в окрестности программного многообразия - Жуматов, С.С. (Український математичний журнал, 2014)
Встановлено достатні умови асимптотичної та рівномірної асимптотичної стійкості неявних диференціальних систем в околі програмного многовиду. Отримано також достатні умови стійкості при відомих перших інтегралах. Виділено клас неявних систем, для яких можливо обчислити похідну функції Ляпунова.