Приближения суммами Фурье на множествах LψLP(∙) - Чайченко, C.О. (Український математичний журнал, 2014)
Вивчаються питання вкладення множин ψ-інтегралів Функцій f∈Lp(∙), а також знайдено порядки наближення сумами Фур'є функцій з цих множин.