Тригонометрические поперечники классов Никольского – Бесова в пространстве Лебега со смешанной нормой - Акишев, Г. (Український математичний журнал, 2014)
Встановлено точні за порядком оцінки тригонометричного поперечника класів Нікольського - Бєсова періодичних Функцій багатьох змінних у просторі Лебега з мішаною нормою.