Теорема Мальмквиста для решений дифференциальных уравнений в окрестности точки ветвления - Мохонько, А.А.; Мохонько, А.З. (Український математичний журнал, 2014)
Доведено аналог теореми Мальмквіста про picT розв'язків диференціального рівняння f′=P(z,f)/Q(z,f), в якому P(z,f) i Q(z,f) — многочлени за всіма змінними, для випадку, коли коефіцієнти рівняння та його розв'язки мають точку галуження (наприклад, логарифмічну особливу точку).