Об одной задаче Минковского – Радона и ее обобщениях - Волчков, В.В.; Савостьянова, И.М. (Український математичний журнал, 2014)
Вивчаються функції на сфері які мають нульовi зважені середні по колах фіксованого радiуса. Наведено опис таких функцій у виглядi рядiв за спеціальними функціями.