Экспоненциальная дихотомия и ограниченные решения дифференциальных уравнений в пространстве Фреше - Бойчук, А.А.; Покутный, А.А. (Український математичний журнал, 2014)
Отримано необхідні та достатні умови існування обмежених розв'язків лінійних диференціальних рівнянь у простopi Фреше. Розв'язки побудовано з використанням сильного узагальнено-оберненого оператора.