О наилучших полиномиальных приближениях целых трансцендентных функций многих комплексных переменных в некоторых банаховых пространствах - Вакарчук, С.Б.; Жир, С.И. (Український математичний журнал, 2014)
Для цілих трансцендентних Функцій f багатьох комплексних змінних m(m≥2), які мають узагальнений порядок зростання ρm(f;α,β), отримано граничні співвідношення між вказаною характеристикою зростання та послідовностями найкращих поліноміальних наближень f у банахових просторах Гарді Hq(Um) та банахових просторах Bm(p,q,⋋), що вивчались М. I. Гварадзе. Зазначені результати є поширенням на багатовимірний випадок відповідних тверджень R. S. Varga, А. В. Батирєва, S. M. Shah, A. R. Reddy, I. I. Шрагімова та Н. I. Шихалієва.