Об эргодической теореме в форме Козлова - Трещева для полугруппы операторов - Королев, А.В. (Український математичний журнал, 2010)
Вивчаються нерівномірні ергодичні усереднення типу Козлова - Трещева для операторних пів-груп. Отримано оцінки для відповідних максимальних функцій.