Условия регулярности общей дифференциальной граничной задачи для неправильно эллиптических уравнений - Бурский, В.П. (Український математичний журнал, 2010)
У плоскій обмеженій області з гладкою межею розглядаються проблеми фредгольмовості і коректності загальної диференціальної граничної задачі для загального неправильно еліптичного рівняння.