Существование собственных функций спектральной задачи Трикоми для некоторых классов многомерных смешанных гиперболо-параболических уравнений - Алдашев, С.А. (Український математичний журнал, 2010)
Показано, що існує зліченна множина власних функцій спектральної задачі Трікомі для багатовимірних мішаних гіперболо-параболічних рівнянь.