О порядке роста кольцевых Q-гомеоморфизмов на бесконечности - Салимов, Р.Р.; Смоловая, Е.С. (Український математичний журнал, 2010)
Для кільцевих Q-гомеоморфізмів f:Rn→Rn встановлено порядок зростання на нескінченності.