Унитаризация шуровских представлений частично упорядоченного множества, которое соответствует Ẽ₇ - Якименко, Д.Ю. (Український математичний журнал, 2010)
Доведено, що будь-яке шурівське зображення частково впорядкованої множини, що відповідає графу Ẽ₇, можна унітаризувати з деяким характером.