Устранимость изолированной особенное решений задачи Неймана для квазилинейных параболических уравнений, допускающих двойное вырождение, с абсорбцией - Болдовская, О.М. (Український математичний журнал, 2010)
Розглядається початково-крайова задача Неймана для рівняння ut=div(um−1|Du|λ−1Du)−up в областях з некомпактною межею та з початковою дельта-функцією Дірака. У випадку повільної дифузії (m+λ−2>0), і критичного показника абсорбції, (p=m+λ−1+λ+1N), доведено, що особливість у (0,0) є усувною.