Об отображении проективного пространства в сферу - Зелинский, Ю.Б. (Український математичний журнал, 2010)
Отримано точну оцінку мінімальної кратності неперервного скінченнократного відображення проективного простору в сферу для всіх розмірностей. Для скіпченнократних відображень проективного простору в евклідів знайдено точну оцінку такої кратності при n=2,3. Для n≥4 доведено, що ця оцінка не перевищує 4. Сформульовано ряд відкритих питань.