Конструктивное описание моногенных функций в гармонической алгебре третьего ранга - Плакса, С.А.; Шпаковский, В.С. (Український математичний журнал, 2010)
Наведено конструктивний опис моногенпих функцій, що набувають значень у комутативній гармонічній алгебрі третього рангу над полем комплексних чисел, за допомогою аналітичних функцій комплексної змінної. Встановлено ізоморфізм між алгебрами моногенпих функцій при переході від одного гармонічного базису до іншого.