О критерии рациональности ряда по ортогональным многочленам - Буслаев, В.И. (Український математичний журнал, 2010)
Наведено критерій раціональності функції, що задана розвиненням у ряд за ортогональними многочленами. Цей критерій можна вважати аналогом відомого критерію Кронекера раціональності функції, що задана степеневим рядом.