Почти критические ветвящиеся процессы и предельные теоремы - Хусанбаев, Я.М. (Український математичний журнал, 2009)
Розглянуто майже критичні розгалужені процеси з іміграцією, що нескінченно зростає, i для таких процесів доведено функціональні граничні теореми.