Об одном классе модулей над целочисленными групповыми кольцами локально разрешимых групп - Дашкова, О.Ю. (Український математичний журнал, 2009)
Досліджено Z G-модуль A у випадку, коли група G є локально розв'язною i задовольняє умову min-naz, а її коцентралiзатор в A не є артиновим Z-модулем. Доведено, що при виконанні вказаних умов група G є розв'язною. Будову групи G вивчено 6ільш детально у випадку, коли вона не є черніковською.