О полноте алгебраических полиномов в пространствах Lp(R,dμ) - Бакан, А.Г. (Український математичний журнал, 2009)
Доведено, що встановлена Луї де Бранжем у 1959 році теорема про поліноміальну неповноту у просторі C⁰ не є правильною для простору Lp(R,dμ), якщо носій міри д є достатньо щільним.