Смешанная задача для корректного по Петровскому уравнения в цилиндрической области - Гусейнова, Э.С.; Искендеров, Б.А. (Український математичний журнал, 2009)
Вивчено існування, єдиність розв'язку мїшаної задачї для коректного за Петровським рївняння у циліндричній обдастї та його поведінку при великих значеннях часу.