Построение непрерывных коциклов для двойного скрещенного произведения локально компактных групп - Подколзин, Г.Б.; Чаповский, Ю.А. (Український математичний журнал, 2009)
Для локально компактних груп K,M,N таких, що M,N — підгрупи K,K=M∙N i M∩N={e}, де e — одиниця групи K, наведено повний опис та побудову пар неперервних коциклів, що використовуються в конструкци подвшного схрещеного добутку з коциклами в термінах неперервних 2-коциклів на групах M,N,K i 3-коциклів на групі K.