Устойчивость программного многообразия систем управления с локально квадратичными связями - Жуматов, С.С. (Український математичний журнал, 2009)
Встановлено достатні умови абсолютної стійкості програмного многовиду систем управління. Для випадку, коли матриця Якобі є виродженою, шляхом зведення до центральної канонічної форми отримано достатні умови абсолютної стійкості програмного многовиду.