Собственные значения и собственные функции задач Геллерстедта для многомерного уравнения Лаврентьева - Вицадзе - Алдашев, С.А (Український математичний журнал, 2011)
Знайдено власнi значення та власнi функцiї задач Геллерстедта для багатовимiрного рiвняння Лаврентьєва – Бiцадзе.