Інтегральне зображення парних додатно визначених функцій двох змінних - Лопотко, О.В. (Український математичний журнал, 2011)
Получено интегральное представление четных функций двух переменных, для которых ядро [k₁(x+y)+k₂(x−y)], x,y∈R², положительно определено.