Краевая задача Римана на разомкнутой жордановой спрямляемой кривой. І - Кудьявина, Ю.В.; Плакса, С.А. (Український математичний журнал, 2010)
Розв'язано крайову задачу Рімана для розширених у порівнянні з попередніми результатами класів розімкнених жорданових слрямлюваних кривих та заданих на них функцій.