Об оценке дилатаций для отображений, более общих, чем квазирегулярные - Салимов, Р.Р.; Севостьянов, Е.А. (Український математичний журнал, 2010)
Розглядаються так звані кільцеві Q-відображення, що є природним узагальненням квазірегулярних відображень у сенсі геометричного визначення за Ю. Вяйсяля, в якому використано термінологію модулів. Доведено, що внутрішня дилатація зазначених відображень за умови їх невиродженості мажорується функцією Q(x) з точністю до сталої, що залежить лише від вимірності простору.