On the polyconvolution for the Fourier cosine, Fourier sine, and Kontorovich–Lebedev integral transforms - Thao, N.X.; Virchenko, N.O. (Український математичний журнал, 2010)
Побудовано полізгортку ∗1(f,g,h)(x) трьох функцій f,g,h для косинус-Фур'є (Fc), синус-Фур'є (Fs) і Комторовича-Лебедєва (Kiy) інтегральних перетворень з рівністю факторизації у формі Fc(∗1(f,g,h))(y)=(Fsf)(y).(Fsg)(y).(Kiyh)∀y>0. Одержано співвідношення цієї полізгортки із згорткою Фур'є і косинус-Фур'є згорткою. Також вста- новлено співвідношення між добутком нової полізгортки та добутками інших відомих згорток. Як застосування, розглянуто клас інтегральних рівнянь з ядрами Тепліца і Ганкеля, розв'язки цих рівнянь за допомогою нової полізгортки можна одержати у замкненій формі. Наведено також застосування до розв'язання систем інтегральних рівнянь.