О группах с малым числом классов сопряженных недополняемых подгрупп - Барышовец, П.П.; Билоцкий, Н.Н. (Український математичний журнал, 2010)
Наведено опис скінченних непримарних груп, які містять не більше двох класів спряжених недоповнюваних підгруп.