О мультипликаторах Фурье и абсолютной сходимости интегралов Фурье радиальных функций - Тригуб, Р.М. (Український математичний журнал, 2010)
Одержано достатні умови для зображення функції у вигляді абсолютно збіжного інтеграла Фур'є. Ці умови наведено у термінах сумісної поведінки функції та її похідних на нескінченності, їх ефективність і точність перевіряються на відомому прикладі. Розглянуто також радіальні функції довільного числа змінних.