Регулярні ортоскалярпі зображення розширених графів Динкіна Ẽ₆ і Ẽ₇ та *-алгебр, асоційованих з ними - Лівінський, І.В. (Український математичний журнал, 2010)
Получена классификация неразложимых ортоскалярных представлений расширенных графов Дынкина Ẽ₆ и Ẽ₇ со специальным характером и *-алгебр, ассоциированных с ними, с точностью до унитарной эквивалентности.