Факторизации конечных групп r-разрешимыми подгруппами с заданными вложениями - Тютянов, В.Н.; Княгина, В.Н. (Український математичний журнал, 2014)
Нехай X — деяга підмножина множини натуральних чисел. Підгрупа H називається X-субнормальною підгрупою групи G, якщо існує ланцюжок підгруп H=H0⊆H1⊆…⊆Hn=G такий, що |Hi:Hi−1|∈X для всіх i. У даній роботі встановлено розв'язність i r-розв'язність скінченної групи G=AB з деякими обмеженнями на підгрупи A i B , а також на множину X.