Теорема Кокрофта – Свона для проективных скрещенных цепных комплексов - Хмельницкий, Н.А. (Український математичний журнал, 2014)
Доведено теорему Кокрофта-Свона для n-вимірних проективних схрещених ланцюгових комплекмв (Pi,G,∂i), в яких G=A∗F — вшьний добуток деякої фіксованої групи A на вшьну скшченнопорождену групу F.