Проблеми побудови і реалізації курсу “Дитяча література” в сучасному педагогічному ВНЗ - Ємець, А.А. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
У статті розглядаються питання, пов’язані з вихованням читача - майбутнього вчителя початкових класів. Вивчення особливостей сучасних студентів і школярів в галузі читання дозволяє скорегувати програму курсу «Дитяча література».