О граничном поведении решений уравнений Бельтрами - Ковтонюк, Д.А.; Петков, И.В.; Рязанов, В.И. (Український математичний журнал, 2011)
Показано, що будь-який гомеоморфний розв’язок рiвняння Бельтрамi ∂¯f=μ∂f класу Соболєва Wⁱ,ⁱloc є так званим нижнiм Q-гомеоморфiзмом з Q(z)=Kμ(z), де Kμ — дилатацiйне вiдношення цього рiвняння. На цiй основi розвинено теорiю граничної поведiнки та усунення сингулярностей таких розв’язкiв.