Зарубіжна література в курсі дитячої літератури у ВНЗ - Пономаренко, Т.М. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
В статті розглянуто питання про знайомство студентів з курсом зарубіжної літератури. Названо прізвища вчених, які займалися питаннями даного напрямку. Розкриті основні поняття англійської, німецької, французької літератури в області фольклору. Звернено увагу на авторів творів цих країн. Вказано проблеми, на які слід звернути увагу в майбутньому.