Оценки норм дробных производных через интегральные модули непрерывности и их приложения - Бабенко, В.Ф.; Чурилова, М.С. (Український математичний журнал, 2011)
Для функцiй, заданих на всiй дiйснiй осi або пiвосi, одержано нерiвностi типу Колмогорова, якi оцi- нюють Lp-норми (1≤p<∞) дробових похiдних через Lp-норми функцiй (або Lp-норми їхнiх зрiзаних похiдних) та їхнi Lp-модулi неперервностi, та при p=1 встановлено їхню точнiсть. Наведено застосування одержаних нерiвностей.