Вимоги до знань та вмінь учнів з української літератури (на матеріалі педагогічної спадщини В. Сухомлинського) - Пархета, Л.П. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
У статті досліджується проблема аналізу літературних творів та вимоги до знань учнів з літератури у педагогічній практиці В.Сухомлинського.