О безусловной сходимости почти всюду общих ортогональных рядов - Михайлец, В.А.; Мурач, А.А. (Український математичний журнал, 2011)
Теореми Орлiча i Тандорi про безумовну збiжнiсть майже скрiзь щодо мiри Лебега дiйсних ортогональних рядiв, заданих на iнтервалi (0; 1), поширено на загальнi комплекснi ортогональнi ряди, що заданi на просторi з довiльною мiрою.