О замкнутости суммы n подпространств гильбертова пространства - Фещенко, И.С. (Український математичний журнал, 2011)
Наведено необхiднi та достатнi умови для того, щоб сума пiдпросторiв H1,...,Hn,,n≥2,, гiльбертового простору H була пiдпростором, а також рiзнi властивостi n-ок пiдпросторiв iз замкненою сумою.