Оптимизация интервальных формул приближенного интегрирования многозначных функций, монотонных по включению - Бабенко, В.В. (Український математичний журнал, 2011)
Знайдено найкращу iнтервальну квадратурну формулу на класi заданих на вiдрiзку [0, 1] опуклозначних функцiй, монотонних вiдносно включення.