О двумерных псевдосферических поверхностях с вырожденным преобразованием Бианки - Горькавый, В.А.; Невмержицкая, Е Н. (Український математичний журнал, 2011)
Класифiковано двовимiрнi псевдосферичнi поверхнi з виродженим перетворенням Бiанкi в багатовимiрному евклiдовому просторi.