Наближення (ψ, β)-диференційовних функцій малої гладкості бігармонічними інтегралами Пуассона - Жигалло, К.М.; Харкевич, Ю.І. (Український математичний журнал, 2011)
Решена задача Колмогорова – Никольского для бигармонических интегралов Пуассона на классах (ψ, β)- дифференцируемых периодических функций малой гладкости в равномерной метрике.