Регулярність зростання коефіцієнтів Фур'є цілих функцій покращеного регулярного зростання - Хаць, Р.В. (Український математичний журнал, 2011)
Установлен критерий улучшенного регулярного роста целых функций положительного порядка с нулями на конечной системе лучей в терминах их коэффициентов Фурье.