Український націоналізм другої чверті ХХ століття: сучасний погляд - Омельчук, О. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книгу: Myroslav Shkandrij. Ukrainian Nationalism. Politics, Ideology, and Literature, 1929–1956. – Yale University Press, 2015. – 331 р.