КВК “ Казковий Дивосвіт ” - Гоголь, Н.В. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
У статті представлено розробку КВК на тему “Казковий Дивосвіт” для студентів педагогічних факультетів в курсі вивчення дитячої літератури.