Володимир Cеменович Королюк (до 90-річчя від дня народження) - Братійчук, М.С.; Гусак, Д.В.; Коваленко, І.М.; Луковський, І.О.; Макаров, В.Л.; Самойленко, І.В.; Самойленко, А.М. (Український математичний журнал, 2015)
Дев’ятнадцятого серпня виповнилося 90 років видатному українському вченому в галузі теорії ймовірностей, математичної статистики та кібернетики академіку НАН України Володимиру Семеновичу Королюку.