Праці співробітників Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка за 2017 рік (підготували Тетяна Стальна, Наталя Кикоть) (Слово і Час, 2018)
Подано бібліографічні матеріали, підготовлені на основі електронних баз даних і картотеки праць співробітників Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України, річних звітів науковців за 2017 р.